среда, 30. новембар 2016.

"Daj daj" jastučići za dojenje

Kako već imam pamučne pelene i pamučne uloške, još pre porođaja sam znala da će i pamučni jastučići za dojilje biti moj izbor. 


Odlučila sam se za "Daj daj". Osim preko njihovog sajta mogu da se kupe i u "Aksi" (ali samo komplet od 8 komada). Jedno pakovanje sa 8 komada ovih jastučića košta 950din, a na sajtu "Daj daj" ih možete kupiti i po ceni od 250din za par (cena je ista i za jastučiće koji su napravljeni od 100% bambus vlakna, kao i za one koji u sebi imaju nepropusni sloj).

Odlučila sam se za pakovanje od 8 komada. Zapravo - dva ova pakovanja :) Ovi jastučići stižu upakovani u kutiju. Ono što sam prvo primetila je da se od prodaje ovih "Daj daj" jastučića 10% profita izdvaja za rad organizacije za prava mama "Centar za mame". U kutiji se osim jastučića nalazi i mrežica za čuvanje i pranje jastučića.

Pakovanje sadrži četiri dnevna (sa belom ivicom) i četiri noćna jastučića (sa žutom ivicom). Ja više volim da ih zovem "za po kući" i "za grad" :) jer mi je van kuće bitnija veća sigurnost koju pruža nepropusni sloj. Napravljeni su za višekratnu upotrebu, i ako se pravilno održavaju mogu da se koriste godinama. Koriste se i menjaju prema potrebi, a peru na 40-60 stepeni, sa malo praška i bez omekšivača ili izbeljivača.

Нема коментара:

Постави коментар