уторак, 11. октобар 2016.

Aplikacija - "mobile pocket"

Već sam spominjala da sam sakupljač raznoraznih kartica koje potrošačima donose popuste, tako da je prosto neverovatno kako sam za ovu aplikaciju tek sad saznala. Reč je o aplikaciji "mobile pocket" koja vam omogućava da sve svoje kartice držite na jednom (virtuelnom) mestu.


Ono što mi se odmah dopalo je što pored ponuđenih kartica možete da dodajete svoje, kao i da menjate postojeće (naziv i fotografiju). Kartice možete složiti po alfabetnom redu, ili ostaviti da stoje po redu kojim ste ih i dodali. Takođe možete i ručno da ih pomerate, pa da ih grupišete po vrsti ili po tome koliko ih često upotrebljavate, recimo.

Ukoliko želite možete napraviti "mobile pocket" nalog ili se ulogovati sa već postojećim nalogom koji koristite za gugl ili fejsbuk. Upotreba naloga vam omogućava da uvek lako pristupite svojim podacima. Na aplikaciju je moguće staviti šifru, kao i aktivirati opciju kojom se nakon 10 pogrešno unetih šifri svi podaci brišu. Naravno, podaci se ne brišu sa vašeg naloga, već samo sa uređaja, tako da im posle bez problema možete pristupiti.


Osim što vam omogućava da sve svoje kartice držite na jednom (virtuelnom) mestu i da tako rasteretite svoj novčanik (ali i mobilni telefon, jer više nema potrebe za nekoliko pojedinačnih aplikacija), ova aplikacija olakšava upotrebu iste kartice među članovima porodice. Više nema potrebe da fizički razmenjujete karticu, već je dovoljno da svako na svoj telefon instalira ovu aplikaciju. Zahvaljujući tome više vam se neće događati da na kasi shvatite da kartica ipak nije kod vas, jer je mobilni telefon bar uvek tu.


Kartice koje redovno koristim ću ipak nastaviti da nosim u novčaniku, ali sam ovom aplikacijom bar rešila problem onih koje su tu "za svaki slučaj", iako ih ne koristim :)

2 коментара: