четвртак, 29. септембар 2016.

"GWA Baby" klub kartica

Imala sam "GWA Baby" klib karticu kada se prva ćerka rodila, i veoma me je obradovala informacija da ova kartica još uvek postoji. I ne samo to - sada je ovu karticu moguće nabaviti još u trudnoći i umesto do bebinog 1. važi do bebinog 2.rođendana! :)


"GWA Baby" klub karticu možete preuzeti u nekoj od "Goodwill" apoteka. Spisak lokacija možete pogledati na sajtu. Formular za izradu kartice možete popuniti i ovde i Vaša kartica će Vam biti poslata u roku od 24h. Tokom promotivnog perioda koji traje do 31.10.2016.godine dostava kartica je besplatna. Ova kartica Vam donosi 15% popusta na sve one proizvode neophodne trudnicama i bebama - vitamine za trudnice, kozmetiku za negu trudnica i beba, opremu za trudnice i bebe, mleko i hranu za bebe...


Pored ove kartice postoji i obična klub kartica, koja svim korisnicima donosi do 10% popusta prilikom svake kupovine. Više o njoj možete pročitati ovde. Osim u nekoj od "Goodwill" apoteka, tu takođe možete popuniti formular za izradu kartice. I za nju važi promotivni period do 31.10.2016.godine tokom kog je besplatna dostava kartice.Koliko Vam se kupovina u ovoj apoteci isplati uvek možete proveriti u internet prodavnici. Dostava za sve porudžbine preko 1.500din je besplatna :) preporučujem Vam da zapratite "Goodwill" apoteku i na fejsbuku i da se i sami uverite zašto je njihov slogan "apoteka koja daruje" :) pored toga, možete i instalirati aplikaciju na svoj telefon, kako biste u svakom trenutku bili u toku sa aktuelnim akcijama i promocijama, i kako biste najlakše i najbrže došli do najbliže "Goodwill" apoteke.

Нема коментара:

Постави коментар