среда, 10. август 2016.

"Lilly loyalty" kartica

Kao nekoga ko mnogo voli kartice i popuste koje one donose, veoma me je obradovala informacija da sada i "Lilly" ima svoju "loyalty" karticu :)


Kupovinom u "Lilly" maloprodajnim objektima ili u "Lilly online" prodavnici dobijate određeni broj cvetića. Cvetići predstavljaju novac, a vrednost jednog cvetića je 1 dinar. Neophodno je da pri svakoj kupovini priložite svoju karticu, kako biste dobili cvetiće.

Kako do kartice?
Ovu karticu možete dobiti popunjavanjem papirne pristupnice u bilo kom maloprodajnom "Lilly" objektu, kao i popunjavanjem elektronske pristupnice. U roku od 21 dan, odnosno 15 dana ukoliko popunite elektronsku pristupnicu, Vaša kartica će biti isporučena u maloprodajni "Lilly" objekat koji navedete u pristupnici. Ja sam pristupnicu popunila elektronski, tako da sada čekam :) dan pre nego što kartica bude spremna za preuzimanje, na e-mail adresu unetu u pristupnici bi trebalo da stigne obaveštenje.
Kartica je besplatna, sa rokom važenja od 3 godine. U slučaju da korisnik izgubi svoju karticu, za reizdavanje nove kartice će mu biti potrebno 90 cvetića.

Šta dok kartica ne stigne?
Ukoliko ste popunili papirnu pristupnicu, dok Vam ne stigne Vaša kartica možete koristiti privremenu karticu koju ste dobili uz pristupnicu. U slučaju da ste pristupnicu popunili elektronskim putem, nakon obrade Vaših podataka, na e-mail će Vam stići bar kod koji možete koristiti umesto personalizovane kartice.

Privremena kartica se može koristiti za sakupljanje cvetića, dok je za njihovo trošenje neophodna personalizovana kartica. Trošenje cvetića nije moguće u online prodavnici, već samo u maloprodajnim objektima.

Kako do cvetića? 
Svakog meseca određeni proizvodi će nositi i određeni broj cvetića. Spisak tih proizvoda možete potražiti u štampanom katalogu, kao i na sajtu.
Svaka pojedinačna kupovina u iznosu većem od 800din donosi 0.5% od iznosa računa u cvetićima.
Ukoliko je zbir svih kupovina u toku jednog meseca veći od 10.000din dobijate 2% od ukupnog iznosa u cvetićima.

Kako se troše cvetići?
Cvetići se mogu iskoristiti tek nakon što na kartici bude 300 i više cvetića. Koriste se tako što se deo računa ili ceo račun plate njima. Cvetiće nije moguće zameniti za novac.
Rok važenja cvetića je 6 meseci. Cvetići koji ne budu iskorišćeni u roku od 6 meseci biće obrisani sa kartice.

Kako se proverava stanje cvetića?
Stanje cvetića moguće je proveriti u maloprodajnim "Lilly" objektima, kao i na sajtu.


U slučaju gubitka, krađe, kao i bilo kog drugog pitanja u vezi sa karticom, možete pozvati "Lilly" call centar na broj 011 311 54 54 (08:00 - 22:00).

Ova kartica u sebi sadrži sve pogodnosti "Mamma&baby" kluba, o kome će biti više reči u nekom od narednih postova :)

6 коментара:

  1. А како да знам кад истиче шест месеци и када се бришу цветићи? Није ваљда да морам да чувам рачуне

    ОдговориИзбриши
  2. Nije mi jasno: kupila sam proizvode obeležene cvetićima, trebali su mi naravno, i na računu je pisalo: ovom kupovinom ste zaradili 0 cvetića!!!bila bih veoma zahvalna kada bi bolje objašnjenje bilo o tome kako se isti zaradjuju!!!

    ОдговориИзбриши
  3. Izgubila sam vašu karticu, kako doći do duplikata?

    ОдговориИзбриши